به مجله گردشگری جهان توریسم خوش آمدید!

نان محلی بالاتابه

این نوع نان محلی در بیشتر روستا های ایران درست میکنند

طرز درست کردن نان بالاتابه

خمیر نان را شب قبل آماده نموده به آن زیره میزنند و صبح با کنده درخت یا ذغال آتش درست میکنند تابه را بار میگذارند و خمیر را با دست روی آن پهن میکنند کمی که نیم پز شد تابه را برگردان میکنند تا سمت دیگر نان مستقیما روی حرارت مستقیم ذغال قرارگرفته و بپزد . مراقب هستند که نسوزد . بعد از پخت به آن مهیاوه و روغن میزنند و داغ داغ صرف میشود. مهیاوه را هم در اینترنت یا فرهنگ فارسی جستجو کنید خواهید یافت . سوسی است که از نوعی ماهی خاص به طرزی خاص تهیه میشود

13888_760px

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *