به مجله گردشگری جهان توریسم خوش آمدید!

آداب و اصول غذاخوری در ۶ کشور معروف دنیا

مردم کشور های مختلف، آداب و رسوم غذایی متفاوتی دارند و احترام به آن ها حائز اهمیت است. آداب و رسوم غذایی هر منطقه متاثر از اقلیم و شرایط سیاسی و اقتصادی آن می باشد. در این بخش از گشت و گزار آداب رسوم غذا خوردن در کشورهای مختلف و باید ها و نباید های آن ها را بررسی می کنیم. جالب اینجاست که برخی قوانین برای ما غیر عادی و به دور از ادب است، اما جزء اصول غذاخوری در کشور های دیگر است.

پرتغال:

چنانچه به رستورانی در کشور پرتغال رفتید، هرگز تقاضای نمک و فلفل برای غذایتان نکنید. این درخواست توهین مستقیم به مهارت های آشپز تلقی می شود! هنگام ترک رستوران حتما باید ده درصد از مبلغ غذا به عنوان انعام کنار میز پرداخت شود.

 

تایلند:

در تایلند فقط یک بار ظروف لازم را روی میز می آورند. به هیچ وجه نباید با چنگال غذا بخورید، فقط به عنوان کمک همراه قاشق می توانید از آن استفاده کنید. در اینجا به اشتراک گذاشتن غذا بسیار عمومیت دارد و ظروف غذاها طوری انتخاب می شوند که قابل تقسیم بین چند نفر باشند، اما باید حواستان را جمع کنید که هرگز لقمه آخر را از ظرف برندارید!

فرانسه:

در اینجا دست های تان نباید روی لباستان قرار بگیرد و همواره باید روی میز باشد. نان را مستقیما نباید گاز بزنید و همیشه باید یک تکه از آن را جدا کنید و همراه غذا میل کنید، زمانی هم که از نان استفاده نمی کنید باید حتما روی میز کنار بشقاب قرار بگیرد. صورتحساب به هیچ وجه نباید تا بخورد زیرا نوعی بی احترامی تلقی می شود.

ژاپن:

در ژاپن پرداخت انعام بی احترامی محسوب می شود. هرگز نباید چوب های مخصوص غذا خوری را عمودی داخل ظرف برد یا با آن ها بازی کرد. فقط در برخی مراسم های خاص می توان با این چوب ها غذا خورد، اما در جایی مثل رستوران باید کاسه غذای مربوطه را در دست گرفت و هورت کشید، در این صورت از آشپز قدردانی می شود!

ایتالیا:

به هیچ وجه نباید درخواست پنیر اضافه همراه با غذا کرد، بسیار خجالت آور است که به پیتزا پنیر اضافه کنید، و از آن بدتر اضافه کردن پنیر به غذای دریایی است. چنانچه درخواست سرویس اضافه داشتید باید بین ۵ تا ۱۰ درصد به صورتحساب اضافه کنید. از نوشیدنی های لبنی بعد از خوردن غذا که مانع هضم آن می شود بپرهیزید، به جای آن یک فنجان اسپرسو میل کنید.

هند:

حتما باید قبل و بعد از غذا دست های تان را خوب بشویید، مخصوصا ناخن ها باید تمیز باشند. غذا نباید خیلی تند یا خیلی کند خورده شود. به ندرت از کارد و چنگال در حین خوردن غذا استفاده می شود، به جای آن از دست راست استفاده کنید و هیچوقت با دست چپ غذا نخورید. از تمام کردن غذا در بشقاب اطمینان حاصل کنید چرا که اسراف غذا بزرگترین بی احترامی است.

 

 

منبع: shekamsalam.com

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *